Kā izdzēst savu Facebook kontu

Facebook ir viens no populārākajiem sociālajiem tīkliem pasaulē. Miljoniem kontu atvērts katru dienu, bet arī slēgts ar lielo konkurenci starp sociālajiem tīkliem. Pašlaik šķiet, ka Instagram Facebook sekotāji kļūst par Facebook. Kad ir pienācis laiks likvidēt mūsu kontu, lai piešķirtu prioritāti citam, rodas vairākas dilemmas, kas sākas ar spēju pareizi aizvērt mūsu tiešsaistes taku. Laiks ir nauda, ​​un labāk ir skaidrs par pasākumiem, ko mēs veiksim, lai izbeigtu mūsu Facebook klātbūtni. Ņemiet vērā šīs instrukcijas un uzziniet, kā dzēst Facebook kontu.

Soļi, lai noņemtu Facebook kontu

  1. Pirms veikt Facebook konta likvidēšanas soli, mums ir jābūt 100% pārliecinātiem. Ir iespēja deaktivizēt, ka tā būtu īslaicīga. Mēs varētu atgūt fotoattēlus vai elementus, kas mums ir emocionāli. Ja mēs izdzēsīsim kontu, viss tiks dzēsts, un mēs varam zaudēt priviliģētu informāciju, kas būs grūti vai neiespējama atgūt.
  2. Ja mēs vēlamies deaktivizēt kontu kā laiku bez Facebook, bet, saglabājot mūsu profilu nākotnē, soļi ir ļoti vienkārši. Izmantojot Facebook mūsu kontā, mēs meklējam opciju “Izvēlne”. Atvērtajā nolaižamajā izvēlnē atlasīsim cilni “Konfigurācija”. Mēs skatāmies pa kreisi, lai izvēlētos opciju “Drošība”. Par šiem klikšķiem mēs nonākam pie opcijas deaktivizēt kontu, kas būs redzams izvēlnes apakšējā daļā. Mēs vēlamies automātiski aktivizēt kontu automātiski vai manuāli.

  3. Iespēja likvidēt ir visradikālākā, un mums tas ir 100% drošs. Mēs nevilcinām dzēst mūsu Facebook kontu. Mēs parasti reģistrējamies un izvēlieties iespēju dzēst kontu. Ja tas netiek parādīts, mēs varam meklēt to meklētājprogrammā, kas mūs aizvedīs tieši uz to. Ja mēs jums izdzēsīsim kontu, Facebook brīdina mūs, ka mēs nevaram atgūt visus saistītos datus un ka viss, kas mums ir, tiks dzēsts. Mēs noklikšķinām uz opcijas 'Noņemt kontu'. Viņš jautās mums, vai mēs esam pārliecināti, ja tas būs, mūsu piedzīvojums šajā sociālajā tīklā ar noteiktu profilu būs beidzies.

Ar šiem vienkāršajiem soļiem mēs esam dezaktivējuši vai likvidējuši mūsu Facebook kontu. Ja mēs to deaktivizēsim, mēs nebūsim redzami, bet mēs saglabāsim mūsu datus, ja mēs to izdzēsīsim, mēs nevarēsim kaut ko darīt, lai atgūtu atmiņas, viss tiks dzēsts uz visiem laikiem.